Du får cancer av....

...Typ allt! blir så jävla irriterad på alla dessa läkare och forsknings centraler som hela tiden kommer me massa nya idéer som du får cancer av. Asså komigen, senast igår så stog det på aftonbladet att man kan få cancer i munnen av oralsex! för ett tag sen stog det att man kan få cancer av vanligt sex. det har alltid kommit den ena idiotiska saken efter den andra. lika bra att hålla sig i sin lägenhet stående utan att träffa någon... nej de går ju inte heller för man måste ju äta, och vilken mat har inte kommit upp på tapeten när det gäller att få cancer?? typ ingen. så hur vi än bär oss åt här i livet så kommer vi få cancer på ett eller annat sätt om vi har otur. Klassikern är ju att man får cancer av solen, okej då tar vi på oss solkräm får att skydda oss mot de, nej då kan man få cancer av solkräm också... HUR FAN SKA MAN LEVA UTAN ATT RISKERA ATT FÅ CANCER!!?? det går inte, man får cancer av allt om man överdoserar det. så mitt råd till er. njut av livet så länge du kan, och skit fullständigt i alla jävla löjliga cancer rapporter. Tids nog kommer vi alla ligga i en jord källare med trä kostym!!

personligen tycker jag att dessa fåniga cancer rapporter om allt möjligt är ett stort jävla hån mot dom som faktist kämpar mot sin sjukdom.

skulle inte förvåna mig om det står nån gång att man får cancer om man klappar sin katt eller annat pälsdjur... eller så har de redan stått.. vem vet!

så sorry älskling inget sex ikväll, för jag vill inte riskera att få cancer :)


Kommentarer

Vad vill du ha sagt:

Vad vill du bli kallad:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

har du nån blogg??:

Tyck till:

Trackback
RSS 2.0