Bar Bar sög pung!

god morgon! nu ligger jag här efter ännu en fredag. Igår va vi ute i stan på nån klubb som hette seven, nyöppnat trodde vi, men nej, det var bara en klubb som hyrde in sig på K-15, vilket gjorde hälften av oss besvikna. aja tänkte vi och gav den en chans.Ja de va faktist helt okej ändå, men de va bara för vi va dom ända som höll igång. sen drog vi iallafall vidare till ytterligare ett ställe som var nyöppnat och låg ute i nån förort ganska nära stan, de ställer hette Bar Bar. och de va nog de sugigaste ställer jag vart på. De låg lite off, de va typ inga folk, och jävligt kaxig personal.. nej alldrig mer dit! vi drog hem iallafall ganska snabbt därifrån. Jag och Emelie avslutade kvällen me varsin french hot dog på OKQ8, de va najs kan jag säga. Planerna idag är nog bara att mysa hemma framför tven eller flamför nån film, ähh vi får se vart dagen för oss.


Sara, Emelie. jag & Christoffer!

helg igen! snart...

Då var de bara en dag kvar till helgen igen då. Så vad händer i helgen? jadu, ingen jävla aning. Har slutat att planera mina helgen, för de blir roligare om man tar den som den kommer. problemet e bara att den går så jävla snabbt. typ öppnar en bira när man kommer hem på fredagen så.... VIPS! så har man gått och lagt sig me söndagsångest natten till måndag. så är de nästan alltid. fast! dock kom jag på en sak som jag planerat i helgen, Jag och min kära flickvän ska dra till sollentuna och tänka på hälsan genom att simma och gymma. de blir najs. annas blir de nog massa slappa och mys me Emelie.

Ikväll ska jag hålla träningen också btw.


härliga onsdag!

Då har onstagen gått, eller lill-lördagen som den också kallas. Vad har man gjort idag då? de ni! jo jag har jobbat, käkat thai buffé på lunchen och chillat me Christoffer, Steffie och emelie. vi har funtat, bara funtat lite på att dom två skall flytta in hit me mig och emelie, men OBS! OBS! inget är bestämt än så vi får se hur de blir :)

hittat lite roliga grejer på youtube som kallas 100 arikaner. hehe fett kul om att driva me allmänheten.

så här kommer ett klipp. varsågoda 100 afrikaner :)


hehe.. men kul va de!

Träningen jag höll i gick sådar, ganska bra faktist, men jag tappade fantasi ibland men så är de väl första gången. man e inte bäst direkt. Ska hålla den på Torsdag också antagligen, då ska jag planera lite mer innan :)

men kul hade vi iallafall.

I'm in charge!

yes! i morgon ska jag hålla träningen. :) då jävlar hehe.. eftersom Jimmy e sjuk och Ali inte ska komma så hamnar ansvaret på mig. De ska bli kul. Dom som är sugna på att börja på kickboxning kan komma till Smedbyskolan i väsby kl 18, alla är välkomna att prova.


 

Stressad morgon!

När jag vaknade till i morse så funderade jag på varför min väckarklocka inte ringt, så jag kollade på

mobilen och såg til min häpnad att den var 07:15 FUCK! tänkte jag! jag skulle ju upp vid 06:30 egentligen. så de va bara för mig att skynda iväg via statoil för att köpa frukost och matlåda, och sen hem för att hämta mina träningskläder och bytta till jobb byxor. sen ringde jag taxi och så va jag framme vid jobbet prick 8 som tur var. de suger när sånt händer :(


Fett jävla skönt! :)

hehe. för alla er som tänkt dra på festivaler eller campa i sommar! hittade den här schyssta overallen på coolstuff.se. fatta najs att ha på sig när man e full eller nåt, så kan man bara somna eller däcka vart som helst och ändå sova skönt!
kostar från 1195 kr. om man vill ha lyx varianten me dun och fjädrar så kostar den 1995 kr


Nattvandring i stan

kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss :/ Sarsie, Nicco och Christoffer kom till mig och vi förade en stund, spelade ölspel me jumbokort och lyssnade på musik medans vi väntade på Emelie som slutade jobba kl 22, so far so good! sen bar de åt in till stan. jag, emelie och Nicco va lite otaggade men tänkte att de kunde va kul ändå. Väl inne i stan så skojputtade Christoffer till Nicco i rulltrappan som i sin tur ramlade på Emelie och som i sin tur ramlade på en annan average tjej som nästan höll på ramla riktigt illa, men som tur var så kom ingen till skada. aja vi drog oss iallafall in mot city för att leta reda på nån krog som vi skulle komma in på, men icke så. efter som det var lönehelg så var köerna ganka långa så vi pallade inte köa i onödan,  så vi drog oss vidare mot östermalm och fann att de var lika där. Så vi gick och gick en lång runda till Riddarkällarn för där tänkte vi att dom alltid har 18, Icke så, dom hade 23! fuck tänkte vi och beslöt oss för att dra oss hem.. väl i väsby så var vi trötta och irriterade så de slutade me att vi blev sura på varann.. aja vi fick oss en stadsvandring nattetid i stan iallafall :) så de kan bli.
har inte hört från dom idag men vi e ju vuxna människor så de blir nog bra ändå.


ps. glömde kamerasladden hemme så bilderna kommer upp vid ett senare tillfälle .ds

Take cere!


Rudbeckskolan!

Jag började denna härliga men slaskiga lördag med att följa me Emelie och hennes familj till hennes skola Rudbeck för att kolla in deras öppna hus. De va rätt soft, vi va me på två lektioner varav ena fick hon visa upp sitt fina arbete med en tidning som hon gjort helt själv som handlade om hennes grund skola. Sen bar vi vidare till en lektion chi-gong som var rätt soft och avslappnande, dock kännde jag mig lite löjlig när man stog där och balanserade och sakta rörde på sig, men de va väl för att jag alldrig testat de förr.

Ikväll blir de utgång! vi ska till stan nånstans och få i oss några öl. troligtvis blir de väl att vi förar här. de e najs!
ska försöka fota lite ikväll så jag kan slänga upp dom här sen.. fyllebilder e roliga bilder! :)

SKÅL!


Ja jag vet, datumet gäller inte längre, men de va en bra bild :)




 

Länkning pågår :)

hehe.. Sarsie va ju här igår me mig, Emelie och Chrisroffer. Eftersom hon tycker så synd om mig för att Emelie bara hackar på mig så lovade hon att stå på min sida och säga snälla kommentarer till mig :) så gjorde vi upp en deal att länka till varandras bloggar. Trevlig tjej dedär :) hehe kul hade vi iallafall igår, sprciellt när jag sprutade grädde på så Emelie så hon blev arg :) sweet!

HAHA! blondinbella dansade raka vägen ut ur Let's Dance! så de kan gå blondie! vart va alla dina trogna beundrare igår?? Sorry men man charmar inte den vuxna delen av folket genom att prata nån form av barnsligt "leka vuxen" språk. man satt ju bara och väntade på att de berömda orden " jag vill kämpa för fred på jorden" skulle trilla ut ur hennes mun. Hon skulle iallafall hålla tummarna för allihopa sa hon........ logiskt!? hur håller man tummarna för alla?


aja sköna Lördag e här nu!


take cere!



freeeedaaag!

Finns det något bättre än att komma hem från jobbet, lägga sig i badet med en kall öl, en whisky och lyssna på Bob Marley, och bara chilla ner efter en veckas jobb? Det är nog en av dom bästa sakera om man ska livsnjuta i högklass.

Annars är det en skön kväll i kväll. Jag och Emelie har käkat god middag med Christoffer. Nu sitter vi här framför TVen och Kollar på Let's Dance tillsammans med Sara som kom för en liten stund sen. Hejar ju självklart på Samuelsson! Löjligast men duktig är ju bloggande bloninbellan. jag tycker att kvalitén på programmet är mycket bättre i år pga. att dom tagit in flera olika roliga karaktärer jämfört med tidigare år.

Snart blir de kladdkaka och Kaffe.. riktigt skön fredagskväll!



Gangster väsby...

hörde på nyhererna att någon hade blivigt mördad utanför Magasinet i natt. två skott i huvudet efter en uppgörelse tydligen. Kusligt när sånt händer så nära in på. Undra vem det var? Dom fick iallafall fast mördaren vid lunchtid idag, tydligen känd sen tidigare av polisen.

nån som vet vem det var som tyvär miste livet?


fortsättning på fyllerekordet

En liten rättelse förs från förra inlägget. Det var tre tävlande varav två dog, och det var 1 liter vodka på kortast tid. Iallafall. Rekordet för rattyllerist var 7,6 promille. snacka om rattfylla! Att han ens hittade till bilen, lyckas ta fram nycklarna, sätta sig i den och hålla koll på pedalerna är tamefan en stor gåta. Man vet ju själv hur borta man varit när man vart som fullast, typ noll koll på allt och helt deckad typ. hehe.. helt galet!

Snart kommer helgen igen, fan va naajs! nån som vill slå rekordet? :) 

Den här schyssta pluntan hittade jag på Coolstuff.se om man inte pallar allt babbel i kyrkan :)


Suparvävling!

Läste häromdan att rekordet för högsta promillehalt i kroppen är 12 promille.... 12 de är sjukt jävla mycket!! en normal människa dör vid 4 lixom. De va tydligen en tävling om vem som kunde halsa en hel vodka flaska på kortast tid, varav tre av deltagarna dog. fan va sjukt! rekomenderar att inte försöka slå de.


Nu e jag mig själv igen.

Äntligen är träning säsongen igång igen. Riktigt skön träning igår.
Man känner sig som sig själv igen när man står där och sparkar och slår på mitsarna. Insåg också att jag klarar av mer än jag trodde, och var bättre koncentrerad än jag varit på länge. Nej nu ska jag satsa på det här igen, kom av mig ganska mycket förra säsongen pga massa joddiga saker som störde mitt liv då. Men iallafall, träning tre dagar i veckan blir perfekt, måste ju tänka på beach -09 åxå. Yees! :)


Betydande musik i mitt liv 3

Då ska vi se. Kom av mig lite i den här serien som jag tänkt skriva. Men nu är den me.
Den tredje och sista artisten som har en stor påverkan på mig är Marshall "Eminem" Mathers. Hans musik har tung bra rythm med smarta, lite humoristiska rap texter där han säger precis vad han vill, som skildrar en verklig vardag för många människor, både hur man lever och/eller tänker om saker och ting.
Eminem går ofta på när jag vill tagga upp mig inför träningar och matcher, eller om jag går loss på slagsäcken hemma, och även en del när jag är på lite sådär humör, då hjälper hans musik mig mycket.

här hittar du fakta om Eminem

 

Akon!

Så jävla bra låt. Den är lätt en av mina favoriter. Grymt skön text till ett skönt sound.

Pengar kommer, Pengar går.

Då va de dags för slutspörten för den här lönen för på fredag kommer nästa. Det ska bli fett skönt att fylla upp livet igen me pengar. Ja för jag lär ju inte vara den enda som är ganska torra efter allt jul och nyårs firande, Januari är ju den fattigaste månaden för alla tror jag. Om man inte heter Blondinbella eller är VD för nåt företag, då kanske man har de ganska bra nu men för oss dödliga arbetare så är det nog en aning tajt. jaja.. har ju börjat premunera på triss nu så man hoppas ju att lyckan vänder nån gång. aja skit i de nu!

Hur ser veckan ut då?

Jo i morgon börjar min efterlängtade tränings säsong igen, fan de ska bli najs. Måndag, Tisdag och Torsdag. Annars är de jobb som gäller fram till och me fredag, och då kommer ju lönen så då lär de bli party party och nån mysig middag me Emelie, och evenduellt nåt nytt klädesplagg att förnya garderoben med.



 

Då va de klart.

Gjorde lite ändringar på designen. Är inte helt nöjd än men de får duga. :)

Skriver mer sen

Telefonen på sjukan

Japp då va telefonen inlämnad på lagning. Fick en annan lånetelefon så jag kan nås.

Funderar på att fixa en ny design till bloggen idag.. aja vi får väl se :)

Lördag förmiddag :)

Underbara Lördag. igår vart de en skön kväll me NHL 08, öl och svinstark sås.
Jag, Pontus och Znappe satt och drack öl och lirade NHL. Vi körde VM tunering i samma lag mot datorn :) fett jävla roligt! Sen kom Dennis och Chrille förbi en stund också. Dennis är ju en sån person alltid måste anta hårda utmaningar, Så vi utmanade honom att smaka på den där svinstarka såsen Sudden Death som jag skrev om förut. killen testade ju att shotta en droppe av de me tequila på nyår, men han va tydligen så full då så han minndes inte de igår. De var andledningen till att såsen kom upp som samtalsämne igen. Men iallafall. Han är ju inte den som e den så han häller upp en MATSKED me den såsen. De enda han sa innan han stoppade skeden i munnen var att det här ska va me på film. Så vi drog fram Pontus mobilkamera. Sen sa de bara swich så hade han hela skeden i munnen. och jävlar va han tyckte de va starkt kan jag bara säga!!. han blev röd i hela fejan, kunde knappt andas och kunde nästan inte öppna ögonen för tårarna bara rann, Han hängde på kranen, slevade i sig Yoghurt och käkade isbitar i en halvtimme efter. Det han sa efter en stund var att de här va tamefan de värsta han gjort i hela sitt liv, Och den killen har varit me om en del.
kan tänka mig va de lär bränna i röven sen när det ska ut i den vägen.

fett kul va de iallafall :) filmen kommer nog komma upp på youtube om ett tag.


Världsrekord i att förstöra mobiler

Japp då va de fredagskväll igen. Sitter här brevid min gode vän Znappe och sörjer våra mobiler.
Ja de e fan helt sjukt. Znappe råkade tappa sin i badkaret när han skulle svara samtidigt som han höll på tvätta ur en väska som en öl hade gått sänder i. aja tänkte vi vi har ju iallafall min telefon som folk som vi väntar samtal från kan ringa till. så vi spelade lite ps3 VIPS! så råkar Bella spilla ut en öl rakt över min telefon såklart. skit bra! så nu sitter vi här utan telefoner samtidigt som folk ska ringa oss.. JIIPII!! fatta! två telefoner pajj på en timme!. det suger!
 

känner ni till sensuellt?

Photoshopade ihop en länkbild till min flickväns blogg :)

Betydande musik i mitt liv 2

Den andra artisten som betyder mycket i mitt liv är Prince of F***ing Darkness Ozzy Osbourne.
Han har sedan 2002 varit en stor ikon för mig. Framför allt för att han står för den typen av människor som är och vågar vara annorlunda. jag tycker att hans djupa, mörka och ofta realistiska och smarta texter ofta stämmer in på hur jag känner mig som person.
Ozzy spelar jag lite när som helst eftersom hans låtar kan vara både uppåt och neråt.
Har till och med Ozzy Tauerat på benet  just för han står för det jag är

Här finns fakta om Ozzy Osbourne


Betydande musik i mitt liv 1

Nu tänkte jag skriva en liten serie om musik som har stor inflytande i mitt liv.
Den första jag kommer skriva om är Bob Marley. Det började med att jag för ca två år sedan köpte en raggae skiva. det gjorde att jag fick upp ögonen för den musiken, och därav började jag lyssna på Bob Marley.
Hans musik gör mig lugn och jag mår bra innombords plus att han som person står för en hel del bra åsikter om livet och relationer till människor. är jag på bra humör så går Bob marley varm i sterion och jag bara njuter av den sköna rythmen.

Fakta om honom finns här Bob Marley
 

Sexigaste Jolie?

I vilken film är Angelina Jolie Hetast?? själv har jag svårt att besämma mig.


Varför har jag blivigt det jag inte ville va?

Jag har alltid velat vara den typen som inte är som andra. I högstadiet var jag raveare och klädde mig i neonförgade kläder och va allment flummig, jag hatade att se ut som andra och såg jag nån me lika kläder som mig så ville jag bara slänga av mig de och skaffa nåt annat. Och märkeskläder fanns inte på världskartan Att jag ville ha. Så har de varit länge. fram till typ 2 år sen så ville jag helst ha svart hår och klä mig i svart, järna me nån demonisk figur på. men vem har jag blivigt nu då? jo de ska jag säga er! jag vill just ha de som jag var helt emot förut. jag klär mig helst i värkeskläder varav Adidas, Puma och Armani står som favoriter. annars är de Billabong, Replay, Diesel och Calvin kline som faller mig i smaken. Och nu älskar jag det!
varför denna förändring? antagligen så är det väl så att man förändras hela tiden under sin ungdom. Allt går i perioder.

Take cere! 



Snart börjar träningen :)

Äntligen! på måndag börjar min Kickboxningstäning igen. Ska bli så skönt att börja röra på sig igen, använa musklerna och slåss! JA! de e fan kul att slåss! men i morgon ska jag tjuvstarta lite grann me att spela innebandy i ett korplag från jobbet. köpte nya innomhus skor till bandyn, och nytt tandskydd till kampsporten. så nu e jag redo för en ny säsong av hård träning igen. några tävlingar lär de bli också såklart.

take cere!


film frossa! :)

hehe.. igår när jag, Emelie och Christoffer va i centrum så bestämde vi oss för att gå till Coop för att handla nåt gott till kvällen. Vi gick runt där en stun och hämtade popcon och dricka. så gick vi fram till film rean som dom alltid har där 1 för 59:- 2 för 99:- dom andra flummade runt en stund medans jag i vanlig ordning kollade om de fanns nån bra film jag kunde köpa. Japp de fanns det såklart, filmen Cleaner haffade jag direkt och var nöjd me de. jag traskade vidare fram till dom andra och visade upp mitt fynd. Christoffer säger då, köp 2 för 99 istället för 1 de blir ju billigare då, Emelie instämde. okej sa jag och tänkte att de kan jag ju göra. Så då hjälptes vi åt att hitta en till. Problemet var att vi hittade flera som vi ville ha. Jag stog och tänkte en stund.... Vafan skit samma vi köper dom vi vill ha!! så där stog vi alla 3 och rotade som fån bland filmerna. vi blev till och med polare me en gubbe som också kollade efter nån film. hehe så de kan gå.

filmerna Jag och Emelie köpe var:
Easy Rider, Notting Hill, Cleaner, Bridget Jones Dagbok, På Smällen, Spiderman 2 och Love Actually (gissa vilka Emele valde) 
... och Christoffer köpte 3 filmer me Scooby Doo, och Spiderman?

Tradera is the Shit!

Japp! vill man hitta billiga filmer till sin samling så är tradera de rätta stället. jag har väl hittat typ 40% av mina ca 550 filmer. senast va De Omutbara Special Edition och Plutonen i ett paketpris 70kr för båda inkl frakt, och dom var i perfekt skick. Finns även plastade oöppnade filmer till väldigt låga priser om man jämför med vanliga handeln.

så gör som jag. Samla smart!

  

Måndag Morgon

Ja då var de måndag igen då. Ny vecka, ny strid. Sitter framför en talrik Müsli och gör mig redo för en ny vecka me jobb och tidiga mornar. Dock blir det lättare på jobbet nu när alla är tillbaka från sina jul och nyårs ledigheter. nä nu ska jag bege mig ut i mörkret till jobbet.

take cere!

nödvändigheten ropar!

Nu har jag kommit till den punkt då jag inte kan blunda för mitt förråd. De ser ut som ett helvete där. Det är så lätt att bara slänga in saker där utan att ens tänka på de sen. Så nu har jag tagit tag i de och mycke saker kommer hamna hos sörab. morsan och Kenta kommer snart och hjälper mig att få bort de.

nä nu ska jag avnjuta min stora kopp kaffe sen är de bara att börja rensa.... In i dimman! weee!

hittade en snygg bild när jag googlade



take cere!
 

Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

I morse när vi vakande så fick jag lust att dra på en film medans vi käkade frukost. Valet föll på Härmed Förklarar Jag Er Chuck Och Larry som jag nyligen köpt, och de kändes som en skön komedi att starta dagen med. Så rätt jag hade! Så jävla rolig film. De e inte jag ofta jag sitter och garvar högt åt en film men åt den här gjorde jag det. Den har skön lite sjuk humor och ett enormt bra och övertygande samspel mellan Adam Sandler och Kevin James. Övraskande var också att det dök upp andra bra och speciella skådisar som Steve Buchimi, Dan Aykroyd och Ving Rhames. Jag rekomenderar stark denna film, den är lätt me på min topp 10 lista på bästa filmer. jag ger den 5 av 5 helt klart.

Äntligen!!

Bästa dagen på veckan! vad som hämder ikväll vet jag ej. de lutar mot en mysig hemmakväll me flickvännen framför Let's Dance. Magnus Samuelson ska ju vara med, bara de gör ju att det är värt att kolla på :) så ska ju blondinbella vara med också! Den här omgången kan bli riktigt rolig faktist, de är ju många intressanta karaktärer med i år. aja måste jobba nu men jag skriver mer sen :)

take ceare!

Dead Mexican och Mexican Roulette!

På nyårskvällen kom jag på en riktig mandoms prov shot. VARNING! den är inte till för veklingar! först förbereder man saltet och citronen som man gör i ett vanligt Tequila-race, sen man tar ett shot glas och häller upp sin Tequila, efter det så tar man en extremt extremt stark chili sås som heter Blair's Sudden Death, rekomenderar 1 droppe och blandar, men om man vill vara riktigt matcho så tar man fler (men akta er, tar ni för mycket så kommer ni bara göra bort er när ni spyr och hänger på vattenkranen för att desperat bli av med hettan i munnen, läpparna och näsan) iallafall sen är de bara att köra. ni som shottat tequila förr vet vad som gäller. Denna shot har jag döpt till Dead Mexican

En liten twist är att göra som en rysk roulette. Då ställer man upp 6 st Tequila-shot på en snurr bricka och droppar ner Sudden Death i ett av glasen. gärna en lite större dos för att få det roligare och mer spännande. sen är det bara att ta på bindel på utmanarna och snurra brickan. :)) Den kallar jag Mexican Roulette

Blear's Sudden Death kan man köpa på The English Shop som ligger i söderhallarna i Stockhom eller Plantagegatan 3 i Göteborg. man kan även beställa via deras hemsida  http://webshop.englishshop.se/en/article/2108/blair_s_sauces

Flaskans en av många varnings texter: 
WARNING! These products contain the hottest known ingredients on the planet Earth. Please use with extreme caution!

Lycka Till!

ps. bara för dig som är över 18 år!!

The Mist

Kollade på The mist igår me ett par vänner. och jävlar vilken bra film de va! perfekt spänning och vidriga scener. De är en såndär rysare som bara kryper under skinnet på en när man ser den. skådespelarna va mycket övertygande i sinna roller och man vet inte riktigt vad eller vem som blir drabbad. Man satt fan och hoppade i soffan ibland. Den är gjord av samma kille som gjorde Den Gröna Milen och Nyckeln Till Frihet, Och skriven av Stephen King. jag ger den 4 av 5. kolla på den om du te.x vill sitta tätt inpå din partner, dejt eller va de nu kan va.


Bort me julen!

Äntligen är årets julhysteri över. Ska bli skönt att komma hem och packa ner alla jul prylar och fixa ordning så hemmet kan se ut som vanligt igen. de är kul när julen kommer och skönt när man får packa ner den igen, tills nästa gång då vi går upp i varv igen för all stress me klappar, julmat och mellandagsreor. dock är de ju bra me reorna men folk blir ju helt hysteriska bara. hittad

e själv en del kläder som jag blev väldigt nöjd me.

nä! nu får de va bra för denhär gången me julen! Nu ser jag fram mot våren och ljusaretider.



btw! fan va dehär inlägget sög pung! .. men iallafall.

De kommer mer och bättre sen ikväll. :)


Och hur tänkte dom nu...??

Bilden talar för sig själv....



Hittade dehär garaget brevid jobbet.

Nyårs fest i en annan del av Köping

Men kul hade vi! :)


Filmkväll!

Hej allihopa, nu är jag hemma igen! Vi åt på en mongolisk resturang i stan. Maten var god men servicen sög! Det blev inte en så mysig dag med tanke på att det typ var snökaos i stan men vad ska man göra? Nu på kvällen har jag och min flickvän ägnat oss åt att kolla på lite film. Vi kollade först på heartbreak kid och nu ska vi kolla på Jiddra inte med Zohan som är en film med Adam sandler. Men men.. Ha det bra sålänge!

Im back!

It's the return of the... "Ah, wait, no way, you're kidding,
He didn't just say what I think he did, did he?"

japp min dator är klar nu äntligen! dom blev tydligen tvugna att byta hela hårddisken. lite surt men aja, de mesta har jag ju sparat på annat håll ändå.
så nu kommer inläggen tätare mer normalt :)

idag bär de åt till stan me min kära flickvän. de finns inte mycket som är bättre en en mysig dag i stan på ett mysigt fik eller resturang. (sommarn är oslagbar dock)
ett och annat klädesplagg kommer nog förnya min garderob också.


kameran hänger me så jag lägger nog in lite scyssta bilder sen

sweet! hörs sen! take cere!



RSS 2.0