Promoe!

Jag har hittat en ny kärlek i musikvärlden, vid namn Promoe! nej! inte bara på grund an svennebanan, utan sanningen är att min polare lånat ut ett par skivor med honom och looptroop sen tidigare till mig, och tyckte det blev intressant att han släppte nytt nu, en skiva vid namn Kråksången. helt underbar skiva med sköna och smarta texter.

Bästa låten är Mammas gata.

Sämsta låten är..... nja.. den e inte dålig men texten har inte riktigt tilltalat mig.. låten Rötmånad.


bajs paus!

I morgon tänkte jag försöka dra idång min blogg igen. ja javet ni har hört de förr, men nu ska jag försöka :)

Frys din mat i samma frys som H.E.A.T

surfade runt lite på blocket för att kolla vad det kan kosta att införskaffa sig en frys, så snubblade jag över denna något udda annons och kunde inte hålla mig för skratt :)


Test no:3 Habanero Chips

Häromdagen sprang jag på en intressant påse chips inne på Ica, nämligen Blair's Habanero Chips XXX Hot. Måste köpas tänkte jag och greppade en påse.
När jag kom hem kunde jag knappt hejda mig så jag blev tvungen att öppna och smaka, och.... jo stark som fan va de! knappt att man kunde käka två chips på rad, rättare sagt.. de gick inte att käka två irad, så jävla starka är dom.
Det är samma företag som tillverkat sen hysteriskt starka såsen som jag tidigare skrivit om.

Utseende: som vanliga chips fast rödare och kryddigare.

Smak: Staaarkt!! och lite potatis

Posetivt: kan vara kul att lura i folk, speciellt på fyllan :)

Negativt: Ej för känsliga magar

kan köpas på ICA Format, Bredden i Upplands Väsby.


gå gå gå...

Ännu en härlig och solig.... eller? nä. men kanske solen dyker upp snart. men iallafall, idag har jag fullt upp. Måste ner till centrum och kompiera ett par papper som ska skickas iväg, sen ska jag ner till arbetsförmedlingen och säga hej, sen vidare hem och skicka iväg papprena som jag fixade i centrum och till slut ska jag dra till Lidl och handla lite småsaker. jag kommer troligtvis gå runt lite extra pga att vi har en stegräknartävling på jobbet och jag ligget näst sist! så de måste det bli ändring på.

Juste jag lovade er ett test igår också, kom på det när jag gått och lagt mig att jag glömt det, så de kommer upp idag istället.
Det kommer även upp veckans Film rekomendation också!

Nä nu ska jag ut och gå gå och.... gå!

  


Veckans Znappe bild :)

En dag sommaren -07 tidigt på morgonen hittade jag och Emelie vår kära vän Znappe i denna ganska udda ställning... sovandes! Han har alltså spelat NFS2 på natten, somnat ifrån det och på något sätt lyckats vrida sig runt med kontrollen i händerna och traslat in sig i sladden. ja därav denna speciella ställning som nog han är ensam om i världen att lyckas med :)  kanske ölen förklarar en del.
puss på dig Znappiiiii

 

nä!

Jag återupplivar bloggen igen nu! va lite deppig sist  jag skrev :) den e ju faktist rätt kul att ha ibland..  så! under dagen kommer ett nytt test jag gjorde igår, och veckans bild på Znappe dyker också upp :)

see ya tills dess :)


pallar inte...

på grund av tidsbrist och ingen motivation så dör bloggen ett tag.. vem vet.. kanske kommer tillbax nån gång.. så jävla less på allt..


RSS 2.0